February 26, 2010

Floral Car

I just create a fancy coloring for my 'Unknown Model'..



Presenting the baseline model of my Unknown Model. Photographed beside my floral car. Salam and celebrating Maulidur Rasul.








I just add a photo during the model development.















Looks similar to this one right? I was intentionally did like that.

7 comments:

  1. unknown model..? hehe.. tapi kan bro, cun habis.. pastu sporty & elegen..!! saya minat dengan design ni..

    guna blueprint model apa..?

    ReplyDelete
  2. G-mie, Unknown ni guna blueprint Mitsubishi Lancer Evo X. Lampu belakang pun terbalikkan sket dan ruang number plate dinaikkan keatas. Tiba2 jadi mcm lampu Forte plak.

    ReplyDelete
  3. G-mie, cmne nk komen kat blog bro?

    ReplyDelete
  4. tu laa psal.. saya tgk ade iras2 forte.. cmne nk comment..? hehe.. saya tak pasti lak camne.. coz saya comment guna id saya dlm disqus..

    tak silap saya, just letak nama, website dgn email.. then type komen bro dlm tu.. pastu post-kan..

    xpun, guna openID.. tak silap saya bro zarul (funtastickodesign) gunakan openID utk komen blog saya.. sama laa dgn bro afiq..

    ReplyDelete
  5. klo tak silap ni kan ikut line waja nye poster aritu kan....mmg sjibik camni la kalo ikut line2 tu

    ReplyDelete